пʼятницю, 14 січня 2022 р.

«N- років моїй матінки Гуски»



Значення казок у вихованні дітей важко переоцінити. Казки мають справді чарівну силу: навчальну, розвивальну, творчу. Казки впливають на формування мислення дітей. За допомогою казки можна пояснити життєві істини; казка – найпотужніший інструмент навчання. Казки гартують характер. У казках перед читачем постає особливий , таємничий світ. У ньому – незвичайні фантастичні герої, добро і правда перемагають темряву, зло і несправедливість. Сміливці долають перепони на своєму шляху і перемагають.
Як потрапити у цей світ? Існує дуже вірний засіб – прочитати книгу! Крім цього можна відправитися у подорож за допомогою захоплюючих розповідей бібліотекарів. Що , власне, і відбувалось в бібліотеці поточного тижня.


Дню народження Великого казкаря Шарля Перро та 325-річчю першої книги, яка запровадила моду на казки, піднесла їх до висот великої літератури, - «Казки моєї матінки Гуски»,- бібліотека ім. М.Т. Рильського присвятила низку заходів, які проходили 3 дні поспіль і дали змогу поспілкуватися з майже двомастами дітьми - учнями початкових класів гімназії №59.
                                                               














А найголовніше – казка дає можливість приємно провести час, відпочити від метушні і негараздів реального світу

                               






Немає коментарів:

Дописати коментар