четвер, 20 лютого 2020 р.

«Болем, горем, сльозами Уласа Самчука»



/20.02 – 115 років від дня народження Уласа Самчука/



З метою популяризації творчості літераторів, імена яких замовчувались, а твори довгий час не друкувались і були під забороною, 20 лютого разом з користувачами було підготовлено і проведено обговорення твору Уласа Самчука «Марія» - першого україномовного роману, що розкриває тему голодомору в Україні.



В ході обговорення кожний висловив свою думку і зробив висновок, що такі твори треба пропагувати серед молодого покоління , щоб запобігти трагічних подій, направлених проти людяності і прав людини на життя.
Також, відвідувачам було запропоновано огляд друкованих матеріалів «Болем, горем, сльозами Уласа Самчука, які розкривають життєвий і творчий шлях письменника.



Улас Самчук - український письменник, журналіст, громадський і політичний діяч, народився 20 лютого 1905 року в сім’ї заможних селян у старовинному селі Дермань на Волині. Саме в цьому селі, протягом віків, діяв прославлений Троїцький монастир і, за повір’ям, існує якась містична енергетика, завдяки якій багато хто з уродженців став відомим і знаменитим в Україні і не тільки. Так, роман Уласа Самчука «Волинь», в якому виведений образ молодої людини кінця 1920 – х – початку 1930 х років, що прагне знайти місце України у світі та шляхи її національно – культурного й державного становлення, приніс 32 –річному письменнику світову славу
Ефективність 15 осіб


1 коментар:

  1. Do this hack to drop 2lb of fat in 8 hours

    More than 160,000 women and men are losing weight with a simple and SECRET "liquids hack" to drop 2lbs each and every night in their sleep.

    It's effective and works on everybody.

    Just follow these easy step:

    1) Take a clear glass and fill it with water half glass

    2) And now use this weight losing hack

    and become 2lbs lighter the very next day!

    ВідповістиВидалити