середу, 12 лютого 2020 р.

«Літопис, що лікує гідність»

Картинки по запросу "самійло величко фото"/ 11.02 - 350 років від дня народження Самійла Величка, козацького літописця/ 11 лютого виповнилось 350 років від дня народження літописця Самійла Величко, який служив при Генеральній канцелярії Івана Мазепи. Величко є автором першого систематичного викладу історії української козацької держави, при написанні якого використано значну кількість українських, польських, німецьких джерел; документи Генеральної Військової Канцелярії. Літопис є наймонументальнішим твором історико – мемуарної прози ХVІІ – ХVІІІ ст., який творить комплекс козацької історіографії.
З метою надання інформації про історію України та її видатних постатей з 10 по 12 лютого в читальній залі бібліотеки організовано довідковий стіл «Літопис, лікуючий гідність», на якому було представлено книжкові та довідкові матеріали з фонду бібліотеки та інтернет – ресурсу. 




Відвідувачі ознайомились з життєписом Самійла Величка, а також дізнались про літопис, який на сьогодні є пам’яткою і документом історичних подій Доби Козаччини 




Ефективність: 17 осіб

1 коментар:

  1. As stated by Stanford Medical, It's indeed the one and ONLY reason this country's women get to live 10 years more and weigh on average 19 KG lighter than us.

    (And by the way, it is not about genetics or some hard exercise and really, EVERYTHING related to "HOW" they eat.)

    P.S, What I said is "HOW", and not "WHAT"...

    Click on this link to see if this quick test can help you discover your true weight loss potential

    ВідповістиВидалити