середу, 5 лютого 2020 р.

«Сонячний казкар – Всеволод Нестайко»











«Всі болі розтоптаного мого дитинства викликали жагуче бажання знову повернутися в те дитинство і спробувати пережити його по – іншому, по – новому, не так, як жилося, а так, як мріялося, - сонячно, весело, цікаво, з пригодами не трагічними, а комічними, радісними, щасливими».


З нагоди 90 річниці з дня народження видатного українського дитячого письменника Всеволода Нестайка, в бібліотеці три дні поспіль, для учнів паралелі 2 –х класів гімназії №59, проводились коментовані читання його найкращих творів.





Всеволода Зіновійовича справедливо вважають класиком дитячої літератури, його казки й оповідання – найпопулярніші серед юних читачів. Його книгами й сьогодні зачитуються діти і дорослі з різних країн світу, його твори перекладено 20 – ма мовами світу, серед яких – арабська і бенгалі. «Тореодори з Васюківки» - в переліку видатних творів світової літератури для дітей.
                          



Про ці та інші факти життя письменника учні дізналися з розповідей бібліотекарів, уважно і зацікавлено слухали і не лишались пасивними при обговоренні творів

 

Ефективність 90 осіб
                                 

Немає коментарів:

Дописати коментар