вівторок, 21 березня 2023 р.

Тижні цивільного захисту




В умовах воєнного стану в Україні, працівники бібліотеки ім. М. Т. Рильського, починаючи з березня 2022 року, постійно надавали інформацію людям, які тимчасово перебували в укритті щодо безпеки життєдіяльності та влаштовували бесіди за тематикою: подолання стресу, психологічне урівноваження та грамотні дії під час протидії застосування зброї масового ураження, принаймні - запалювальної.
Цьогоріч в рамках запланованих тижнів з цивільної оборони організовано інформаційний куточок «Правила поведінки в умовах воєнного стану», проведена з користувачами низка індивідуальних занять з пожежної безпеки, захисту при надзвичайному стані в країні та при застосуванні зброї масового враження. Приємно, що більшість відвідувачів досить обізнані в питаннях цивільної оборони й добре знають про найважливіші дії у разі небезпеки.
Під час масових заходів для учнів гімназії №59 проводяться інструктажі щодо поведінки у разі небезпеки на вулиці, вдома, в будь - якому приміщенні та практично здійснюється учбова евакуація з місця проведення масового заходу до укриття бібліотеки.
Пропонуємо переглянути наочно, як наші читачі отримували певні знання з цивільної оборони.

Немає коментарів:

Дописати коментар