пʼятницю, 7 жовтня 2022 р.

«Більше за очі знає тільки серце…


11 жовтня - 80 років від дня народження Володимира Яворівського (1942 – 2021), українського поета, прозаїка, публіциста , громадського діяча

«Нашою совістю» - називають українці Володимира Яворівського, полум’яного публіциста, блискучого аналітика, мужню й горду людину, яка ніколи не поступиться там, де йдеться про долю України та українського народу. Вогнистим словом він достукується до сердець співвітчизників, пробуджуючи громадянську свідомість.
Досить пригадати, коли у час важкої економічної та духовноїкризи, він вів публіцистичну радіопрограму «Двадцять хвилин з Володимиром Яворівським», де вступав у відвертий, сміливий діалог із слухачами.
З 6 жовтня демонструватиметься виставка – портрет «Більше за очі знає тільки серце…», на якій представлено довідковий матеріал щодо біографії та політичної діяльності Володимира Яворівського.




Серед інших творів письменника звертаємо увагу на десятки тисяч листів- схвальних і опозиційних, використаних у роздумах на болючу тему, яка віддзеркалюється в назві книги «Що ж ми за народ такий?»

Немає коментарів:

Дописати коментар